balatonszabadi kozsegi onkormanyzati asp kozponthoz valo csatlakozasa

 

Az ASP olyan integrált szakrendszer csomag, ami biztosítja az önkormányzati gazdálkodás, a belső működés szakszerű helyi támogatását, lehetővé teszi elektronikus ügyintézési szolgáltatások nyújtását korszerű informatikai megoldásokra támaszkodva. Az ASP rendszerhez való csatlakozással a közigazgatás adminisztratív terheinek csökkentése és a minőségi színvonal emelése érdekében megtörtént az informatikai rendszer fejlesztése is.

Az önkormányzati ASP rendszerben az alábbi szakrendszerek kerülnek bevezetésre: iratkezelő rendszer, gazdálkodási rendszer, ingatlan vagyonkataszteri rendszer, önkormányzati adórendszer, ipar és kereskedelmi rendszer, hagyatéki leltár rendszer, elektronikus ügyintézési rendszer.

Az ASP központhoz való csatlakozás projekt keretében az önkormányzat 5.992.720.-Ft összegű, 100% -os intenzitású támogatást nyert. A támogatási összegből megújításra került az önkormányzat eszközállományának egy része. A pályázat során kialakításra kerültek a működésfejlesztési és szabályozási keretek.

Összegzés

Balatonszabadi község Somogy megyében, a Siófoki járásban található. Lakosságszám tekintetében a megye legnagyobb községe.

Terület: 41,34 km²

Népesség: 3 024 fő (2022.01.01. KSH adat)

 

Községi Önkormányzat

Polgármester: Hosszú-Kanász Eszter (telefon: 0620/436-3080)
Alpolgármester: Kálmán Zoltán
Jegyző: dr. Töpler Eszter
Család-és Gyermekjóléti Szolgálat: Erdősi Ágnes

Cím: 8651. Balatonszabadi, Vak Bottyán u. 102.
Telefon: 84/355-011, 0620/982-3682
Fax: 84/355-031

E-mail: onkormanyzat@balatonszabadi.hu
Internet: http://www.balatonszabadi.hu

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.