A testületi szerv döntései előkészítésének rendje, az állampolgári közreműködés módja, eljárási szabályai, a testületi szerv üléseinek helye, ideje, továbbá nyilvánossága, döntései, ülésének jegyzőkönyvei, illetve összefoglalói; a testületi szerv szavazásának adatai, ha ezt jogszabály nem korlátozza:

A képviselő-testület üléseire az előterjesztéseket a polgármesteri hivatal készíti elő, a jegyző törvényességi ellenőrzése mellett. A képviselő-testület minden hónap utolsó csütörtökén ülésezik a polgármesteri hivatal házasságkötő termében. Sürgős esetben rendkívüli ülések összehívására is van lehetőség. A testület munkáját az Mötv. és az önkormányzat SZMSZ-e szabályozza. A nyilvános testületi üléseken bárki részt vehet, a testület hozzájárulásával hozzászólhat a napirendi pontokhoz.

A testületi ülésekről készült jegyzőkönyvek valamint az előterjesztések megtekinthetőek a www.balatonszabadi.hu oldalon, a testület üléseinek részletes szabályait az önkormányzat SZMSZ-e tartalmazza.

JEGYZŐKÖNYVEK ITT

 

Összegzés

Balatonszabadi község Somogy megyében, a Siófoki járásban található. Lakosságszám tekintetében a megye legnagyobb községe.

Terület: 41,34 km²

Népesség: 3 024 fő (2022.01.01. KSH adat)

 

Községi Önkormányzat

Polgármester: Hosszú-Kanász Eszter (telefon: 0620/436-3080)
Alpolgármester: Kálmán Zoltán
Jegyző: dr. Töpler Eszter
Család-és Gyermekjóléti Szolgálat: Erdősi Ágnes

Cím: 8651. Balatonszabadi, Vak Bottyán u. 102.
Telefon: 84/355-011, 0620/982-3682
Fax: 84/355-031

E-mail: onkormanyzat@balatonszabadi.hu
Internet: http://www.balatonszabadi.hu

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.